Wat doen wij
Meer weten? Bel op +31 6 53596540

Online oplossing

Heeft u een uitdaging in online media. Wij vinden het leuk om bijzondere projecten aan te pakken. Dus heeft u een puzzel wij lossen deze puzzel graag op.

Webdesign

Webdesign is als de verf van een huis. Een makelaar die een woning wil verkopen die van binnen prachtig is zal niet zoveel bezoekers trekken als de buitenkant niet netjes geschilderd is. Dit is precies hetzelfde voor een website. Als uw website er professioneel uitziet en eenvoudig te bedienen is blijft de gebruiker langer op uw website.

Idee

Elk probleem heeft een oplossing. En die oplossing begint vaak met een goed idee. Speek ICT denkt niet in problemen maar vindt graag oplossingen voor uitdagingen.

Cloud hosting

Als u een mooie website heeft laten maken heeft dit nog een plaatsje nodig op het internet. Doordat wij zelf de hosting verzorgen zijn wij niet gebonden of iets wel of niet mogelijk is op de geleverde hosting. Dit maakt ons flexible in het ontwerp en uitvoering van een opdracht.

Wij leveren hosting en cloud hosting op drie verschillende locaties uitsluitend in datacenters in Nederland.

Advies

Heeft binnenkort een online media project waar u extern advies nodig heeft. Wij kunnen u helpen om uw internet project te leiden tot een succesvol resultaat.

Beveiliging

Omdat we zelf de hosting doen, zorgen we dat u websites altijd voorzien zijn van de laatste beveiliging updates. Ook kunnen wij uw website beveiligen met een zogenaamd ssl certificaat. Dit voorkomt dat er iemand meekijkt over de schouders van de bezoeker van uw website.